نقد و بررسی
برگ زردآلو خشک شده| شهر سامانبرگ زردآلو خشک شده| شهر سامان
زردآلو از دیرباز در کشورهای آسیای مرکزی کشت میشده است و بسیاری معتقدند که منشأ آن کشور ارمنستان بوده است. برگه زردآلو یک کالای مهم در جادهی ابریشم تلقی میشده و طرفداران زیادی در امپراتوریهای عثمانی، پارس و روسیه داشته است. زردآلوهای کوچک معمولاً بهصورت کامل خشک میشوند و زردآلوهای بزرگتر بهصورت نصفشده خشک میشوند. در کشور روسیه از برگه زردآلوهای بزرگتر برای تهیهی کمپوت استفاده میشود که در این منطقه بسیار پرطرفدار است.
برگهی زردآلویی که با گاز گوگرد فراوری شده باشد رنگ نارنجی روشنتری دارد و برگهی بدون فراوری با گاز گوگرد رنگ تیرهتر متمایل به قهوهای دارد. گاهی به زردآلوی خشک، قیسی نیز گفته میشود.
Warning: Undefined variable $bio_img in /home/h273166/domains/edariha.ir/public_html/wp-content/themes/parskala/woocommerce/single-product/tabs/description.php on line 65
برگ زردآلو خشک شده| شهر سامان
برگه زردآلو یک کالای مهم در جادهی ابریشم تلقی میشده و طرفداران زیادی در امپراتوریهای عثمانی، پارس و روسیه داشته است
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.